Retourzendingen

Cellmax verwerkt je bestelling met grote zorg. We proberen elke bestelling te behandelen alsof het onze eigen bestelling is. Dit betekent dat wij zorgen voor een goede verpakking en verzending. Als je pakket op de één of andere manier niet is afgeleverd zoals je het had verwacht – of wanneer de goederen beschadigd zijn tijdens het transport – neem dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen je zo goed mogelijk helpen met je probleem. Als de beschadigde goederen worden teruggegeven aan Cellmax Nutriënts zullen we de nieuwe producten opnieuw leveren binnen 7 werkdagen.

Bij Cellmax krijg je 30 dagen de tijd om een ​​product waar je niet tevreden over bent, terug te zenden. Je recht op teruggave begint vanaf het moment dat je bestelling wordt afgeleverd. Na overleg met Cellmax via e-mail, kun je het product binnen deze 30 dagen op eigen kosten retourneren. Cellmax zal het volledige orderbedrag terugbetalen in euro’s, exclusief de verzendkosten en eventuele andere kosten. Het recht op retour is alleen van toepassing op producten die worden teruggestuurd in hun originele, ongeopende staat. Elk product dat is beschadigd, niet in de originele verpakking is verpakt of waarvan de verpakking is beschadigd door het te openen, zal niet worden terugbetaald.

Zodra we je pakket hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij je op de hoogte brengen via e-mail dat je geretourneerde artikel is ontvangen. Daarnaast zullen wij je informeren of je teruggave wordt goedgekeurd of afgekeurd. In het geval van goedkeuring zal je terugbetaling direct worden verwerkt en je ontvangt het krediet op je credit card of een andere methode van betaling binnen 15 dagen.

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.