Conviértete en revendedor

Regístrese como revendedor

Mensen zijn enthousiast over Cellmax producten. De hoge kwaliteit maakt dat klanten er voor terugkomen. Onze producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten en zijn zorgvuldig getest om optimale groei en opbrengst te garanderen. Cellmax voldoet aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren kwekers. Cellmax klanten tuinieren bewust, vinden het leuk en hebben er tijd voor. Ze kweken binnenshuis, op hun balkon, in de moestuin of in de kas.

¿Quiere vender productos Cellmax como tienda, cadena minorista o mayorista? Entonces eres bienvenido a nuestro portal de revendedores. Como revendedor, disfruta de atractivos descuentos de serie. También nos complace ayudarlo con folletos, carpetas, exhibiciones y otros materiales para aumentar sus ventas.

Iedereen is welkom

Of u nu een kleine winkel op een boerenerf runt of deel uitmaakt van een grote winkelketen, onze producten zijn geschikt voor elk type retailer.

Als u zich bij ons aanmeldt als reseller kunt u voordelig inkopen. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden. Per eenheid, een pallet of container – het is allemaal mogelijk. Ook kunt u profiteren van onze uitgebreide marketingondersteuning. We bieden flexibele inkoopmogelijkheden en snelle levering, zodat u snel en efficiënt aan de vraag van uw klanten kunt voldoen.

Regístrese como revendedor

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.