Mensen zijn enthousiast over Cellmax producten. Ze zien er mooi uit en verkopen goed. De hoge kwaliteit maakt dat klanten er voor terugkomen.

Wil je als winkel, winkelketen of groothandel Cellmax producten verkopen? Dan ben je van harte welkom op onze reseller-portal. Als reseller geniet je standaard van aantrekkelijke kortingen. Ook helpen we je graag met flyers, folders, displays en andere materialen om jouw verkoop een boost te geven.

Iedereen is welkom

Of u nu een kleine winkel op een boerenerf runt of deel uitmaakt van een grote winkelketen, onze producten zijn geschikt voor elk type retailer.

Cellmax is een hoogwaardig merk dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren tuinders. Onze producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten en zijn zorgvuldig getest om optimale groei en opbrengst te garanderen.

Als u zich bij ons aansluit als reseller, kunt u profiteren van onze uitgebreide marketingondersteuning. We bieden flexibele inkoopmogelijkheden en snelle levering, zodat u snel en efficiënt aan de vraag van uw klanten kunt voldoen.

Meld je aan als reseller

30 dagen retourgarantie

Ben je niet helemaal tevreden?
Je kunt kosteloos retourneren.

Shoppen met persoonlijk advies

Wil je persoonlijk advies?
Bel ons op nummer +31(0)503049217
of stuur een e-mail

Copyright 2023 © Cellmax Nutrients B.V.