Mensen zijn enthousiast over Cellmax producten. De hoge kwaliteit maakt dat klanten er voor terugkomen. Onze producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten en zijn zorgvuldig getest om optimale groei en opbrengst te garanderen. Cellmax voldoet aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren kwekers. Cellmax klanten tuinieren bewust, vinden het leuk en hebben er tijd voor. Ze kweken binnenshuis, op hun balkon, in de moestuin of in de kas.

Wil je als winkel, winkelketen of groothandel Cellmax producten verkopen? Dan ben je van harte welkom op onze reseller-portal. Als reseller geniet je standaard van aantrekkelijke kortingen. Ook helpen we je graag met flyers, folders, displays en andere materialen om jouw verkoop een boost te geven.

Iedereen is welkom

Of u nu een kleine winkel op een boerenerf runt of deel uitmaakt van een grote winkelketen, onze producten zijn geschikt voor elk type retailer.

Als u zich bij ons aanmeldt als reseller kunt u voordelig inkopen. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden. Per eenheid, een pallet of container – het is allemaal mogelijk. Ook kunt u profiteren van onze uitgebreide marketingondersteuning. We bieden flexibele inkoopmogelijkheden en snelle levering, zodat u snel en efficiënt aan de vraag van uw klanten kunt voldoen.

Meld je aan als reseller

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.