Mensen zijn enthousiast over Cellmax producten. De hoge kwaliteit maakt dat klanten er voor terugkomen. Onze producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten en zijn zorgvuldig getest om optimale groei en opbrengst te garanderen. Cellmax voldoet aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren kwekers. Cellmax klanten tuinieren bewust, vinden het leuk en hebben er tijd voor. Ze kweken binnenshuis, op hun balkon, in de moestuin of in de kas.

Vous souhaitez vendre les produits Cellmax en tant que magasin, chaîne de vente au détail ou grossiste ? Alors vous êtes les bienvenus sur notre portail revendeur. En tant que revendeur, vous bénéficiez en standard de remises attractives. Nous sommes également heureux de vous aider avec des dépliants, des dépliants, des présentoirs et d'autres matériaux pour augmenter vos ventes.

Iedereen is welkom

Of u nu een kleine winkel op een boerenerf runt of deel uitmaakt van een grote winkelketen, onze producten zijn geschikt voor elk type retailer.

Als u zich bij ons aanmeldt als reseller kunt u voordelig inkopen. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden. Per eenheid, een pallet of container – het is allemaal mogelijk. Ook kunt u profiteren van onze uitgebreide marketingondersteuning. We bieden flexibele inkoopmogelijkheden en snelle levering, zodat u snel en efficiënt aan de vraag van uw klanten kunt voldoen.

Inscrivez-vous en tant que revendeur

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.