Grow where you are

Cellmax Nutrients staat voor duurzame voedselvoorziening. Overal. Niet alleen op het land en in de moestuin, maar ook in stadstuinen, op dakterrassen en binnenshuis. De omstandigheden om te groeien en te bloeien zijn helaas lang niet overal optimaal: gezond groen redt het op veel plaatsen niet (meer) op eigen kracht. Met de producten van Cellmax vergroot je de kansen om van zaadjes tot gezonde kruiden, groenten en vruchten te komen.

Cellmax biedt vier productlijnen die je planten helpen om voluit te groeien en bloeien. Producten van hoge kwaliteit voor bewuste mensen. Voor wie houdt van groen en de tijd neemt voor gezonde planten. Voor mensen die willen weten waar hun eten vandaan komt. Door zelf hydro, duurzaam, biologisch of veganistisch te kweken krijg je volledige grip op de kwaliteit en ‘eerlijkheid’ van je kweekproces. Zo kun je écht trots zijn op je mooie oogst en genieten van de goede smaak van je eigen producten.

De afgelopen 20 jaar heeft Cellmax in samenwerking met specialisten en wetenschappers laten zien dat duurzaam en 100% gecertificeerd biologisch telen hand in hand kan gaan met een hoge gewasopbrengst. Cellmax biedt hiervoor alle producten. Maar we staren ons niet blind op ‘bio’. We kijken naar alle aspecten van duurzaamheid zoals transport, waterverbruik, veen- en turf verbruik en hergebruik van grondstoffen.

Ons motto ‘Grow where you are’ is helder: breng het groen terug naar waar je bent. Waar je ook bent, en hoe goed of slecht de omstandigheden ook zijn, met Cellmax kun je je planten altijd laten groeien en bloeien.

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.