Biologisch en duurzaam kweken met Cellmax Bio

Kies voor biologisch kweken met de Cellmax Bio producten. Als biologische kweker ben je natuurlijk ook een bewuste kweker. Met Cellmax weet je precies wat je toevoegt aan je zelf gekweekte planten.

100% plantaardig

Wist je dat vrijwel alle potgrond en meststoffen dierlijk restafval bevatten? Wij vinden dat dierlijke restproducten niet thuishoren in tuin of kwekerij. Cellmax producten zijn daarom uitsluitend gemaakt van plantaardige ingrediënten.

De plantaardige ingrediënten die we bij Cellmax gebruiken komen bijvoorbeeld van aardappelen, bieten en suikerriet. Op onze flessen kun je precies nalezen welke ingrediënten erin zitten zodat je precies weet wat je aan je planten geeft.

Zuiver biologisch

Als we biologisch zeggen dan bedoelen we ook écht biologisch. Alle Cellmax BIO producten zijn gecertificeerd door Control Union en zijn daardoor geschikt voor gebruik in gecontroleerde biologische land- en tuinbouw. Met de BIO lijn heb je alles in huis voor het kweken van je planten in pot, kas of moestuin.

Doe wat goed is voor je planten

Planten hebben verschillende ontwikkelingsfasen. Uit het zaadje groet een kiemplantje. Hieruit ontwikkelt zicht de zaailing en daarna volgen de groei- en vruchtdragende fase. Als je tijdens iedere fase de juiste voedingstoffen gebruikt, worden je planten sterker en groener. Ze gaan meer vrucht produceren en zullen ook nog eens lekkerder smaken.

Volg onderstaande link om alles te leren over biologische mest en additieven, waarom het nodig is en wanneer je het beste welk product kunt gebruiken.

Alles over plantenvoeding

Bio
potgrond

Gecertificeerde biologische potgrond van de beste kwaliteit. 100% plantaardig. Voor een goede start van al je biologische projecten. 50L per zak.

Ook verkrijgbaar op een pallet met 30 of 60 zakken van 50 liter.

De meest duurzame en biologische potgrond met uitstekende eigenschappen. Geschikt voor de hele levenscyclus van je plant.

Bekijk product

Biologische voedingstoffen

Planten hebben stikstof nodig om te groeien. Traditionele potgrond bevat toegevoegde stikstof uit dierlijk afval en de chemische industrie. De biologische potgrond van Cellmax gebruikt uitsluitend plantaardige materialen die samen zorgen voor de stikstof in je grond. Dit proces gaat iets trager dan bij traditionele kunstmest. Het is daarom verstandig om Cellmax biologische plantenvoedingen te gebruiken. Verschillende producten, die speciaal ontwikkeld zijn voor verschillende doelen. Denk aan een gezond bodemleven, een krachtig wortelsysteem en optimale ondersteuning tijdens de groei- en bloeifase van je planten. Alle Cellmax voedingen bevatten naast een nauwkeurige NPK verhouding, aanvullende natuurlijke vitaminen, proteïnen en zuren. Deze ingrediënten zorgen samen voor een optimale groei van de plant, meer vruchten en betere smaak.

Bio-organic Grow

Gecertificeerde biologische plantenvoeding voor bevordering van de groei. Je gebruikt dit product tijdens de groeifase. Zorgt voor sterke, gezonde planten.

Bekijk product

Bio-Organic Bloom

Gecertificeerde biologische plantenvoeding voor bevordering van de bloei. Je gebruikt deze voeding wanneer je planten gaan bloeien of vruchten gaan dragen.

Bekijk product

Biologische additieven

Additieven zijn toevoegingen die je naast meststoffen gebruikt voor het optimaal laten groeien en bloeien van planten. Vaak hebben toevoegingen een bepaalde functie, zoals het stimuleren van wortelgroei of het verbeteren van het bodemleven. Hiervoor hebben we een aantal biologische producten ontwikkeld. Want wanneer je biologisch teelt, wil je natuurlijk ook biologisch gecertificeerde additieven gebruiken.

Bio Rootbooster

Biologische wortelstimulator op basis van algenextracten. Geeft je planten een ideale start door het stimuleren van een gezonde ontwikkeling van het wortelsysteem.

Bekijk product

Bio 8-2-2

Cellmax Bio 8-2-2 is een gecertificeerde biologische plantenvoeding met een hoge organische stikstofwaarde. Voor een gezond bodemleven en stabiele plantengroei.

Bekijk product

Bio-organic Grow

Gecertificeerde biologische plantenvoeding voor bevordering van de groei. Je gebruikt dit product tijdens de groeifase. Zorgt voor sterke, gezonde planten.

Bekijk product
Cellmax Bio-Organic Grow

Bio-Organic Bloom

Gecertificeerde biologische plantenvoeding voor bevordering van de bloei. Je gebruikt deze voeding wanneer je planten gaan bloeien of vruchten gaan dragen.

Bekijk product

Bio Calsimag Blad Spray

Calsimag is een biologische bladspray ter aanvulling van minerale tekorten. Maakt je plant minder gevoelig voor ongedierte, insecten en andere ongewenste ziekten

Bekijk product

Product X – Micorrhiza

Micorrhiza zorgt ervoor dat schimmels in de bodem de juiste mineralen afgeven aan de wortels van je planten. Samen met andere nuttige schimmels en bacteriën verpakt in gefermenteerde druivenmost.

Bekijk product

Bekijk ook onze
andere productlijnen

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.