Cellmax Terra. Professionele potgrond voor iedereen.

Universele potgronden en eenvoudig te gebruiken meststoffen. Met Terra kun je alle kanten op. Geschikt voor vrijwel alle planten, binnen en buiten.

Eenvoudig en snel in gebruik

Terra is een lijn van potgronden en meststoffen met uitstekende kweekeigenschappen voor groei én bloei. Terra is breed inzetbaar en snel en gemakkelijk in gebruik. De universele productlijn waarin fouten maken vrijwel onmogelijk is. Dat biedt zekerheid aan professionals, maar is daarom ook ideaal voor iedereen die wil beginnen met kweken, zonder concessies te doen op kwaliteit.

Terra potgronden hebben een stabiele pH-waarde. Je hoeft dus nooit de pH-waarden te meten of aan te passen. Ook functioneert deze potgrond als een buffer voor de voedingstoffen, waardoor de kans op overbemesting minimaal is. De grond is geschikt voor potten, bakken, in de kas of als aanvulling bij kweken op de volle grond.

Er zijn twee soorten Terra potgrond. De universele mix kun je vrijwel overal voor gebruiken en zal door de toegevoegde meststoffen altijd een prima resultaat leveren. De light mix heeft juist géén toegevoegde meststoffen. Dit is ideaal voor het laten van kiemen van zaden. Zaden hebben immers van zichzelf al alle voedingstoffen in huis voor de eerste kiem. Ook is de light mix ideaal wanneer je volledige controle over de bemesting wilt hebben.

Terra Universal Mix 50L

Terra is een universele potgrond gemaakt van de beste soorten veen, perliet én meststoffen. Gegarandeerd een snelle groei en sterke ontwikkeling van je planten.

Ook verkrijgbaar op een pallet met 30 of 60 zakken van 50 liter.

Bekijk product

Terra Light Mix 50L

Universele potgrond gemaakt van de beste soorten veen en perliet, maar met minimale bemesting. Zo bepaal je zelf hoe je de bemesting van je planten inregelt.

Ook verkrijgbaar op een pallet met 30 of 60 zakken van 50 liter.

Bekijk product

Terra plantenvoeding voor gebruik op potgrond

Of je nu in potten, bakken of in de volle grond kweekt, met de Terra producten kun je eenvoudig bijmesten. Cellmax Terra mixen zijn zogenaamde ééncomponent vloeibare minerale meststoffen. Deze meststoffen geven snel resultaat. Je krijgt sterke planten, mooi groen blad en veel bloemen en vruchten. Er zijn twee mixen. Eén voor de groeifase en één voor de bloei- en vruchtdragende fase van je planten. Wanneer je deze mix bij iedere watergeefbeurt gebruikt, ben je zeker van goed resultaat.

Terra Grow Mix

Gebruik Cellmax Terra Grow Mix voor groeiende planten. Zo zorg je voor een stevige plant die veel bloemen of vruchten kan dragen.

Bekijk product

Terra Bloom Mix

De ideale toevoeging tijdens de bloeifase. Dus ook wanneer je planten vrucht dragen. Zorgt voor veel en volle vruchten.

Bekijk product

Additieven geschikt voor Terra

Additieven zijn toevoegingen die je naast meststoffen gebruikt voor het optimaal laten groeien en bloeien van planten. Vaak hebben toevoegingen een bepaalde functie, zoals het stimuleren van wortelgroei of het verbeteren van het bodemleven.

De Cellmax additieven voor algemeen gebruik hebben ruim 20 jaar een uitstekende reputatie. Je kunt ze gebruiken bij alle potgronden, substraten en op de volle grond. Wil je liever biologische additieven gebruiken? Kies dan voor biologische additieven uit onze Bio-lijn.

Cellmax Rootbooster 250ml

Wortelstimulator voor een gezonde groei van de wortels in de beginfase van je plant. Een grotere wortelmassa, meer haarwortels en wortelpunten zorgen voor een betere weerstand en krachtige groei.

Bekijk product

Cellmax Alga-Max

Een uitgebalanceerde biologische bloei booster van zee-algen. Rijk aan bio-actieve stoffen. Voor eenjarige bloeiende en vruchtdragende gewassen.

Bekijk product

Cellmax Flowerstimulator

Dit natuurlijke voedingssupplement verbetert de opname van voedingsstoffen tijdens de bloeifase. Voor een uitbundige bloei en volle vruchten.

Bekijk product

Cellmax Allzymes

Zet afgestorven organisch materiaal om in nuttige voedingsstoffen. Met vitaminen en cactusextracten voor een actief bodemleven een hogere weerstand.

Bekijk product

Wil je meer weten over kweken met Terra? Download dan ons kweekschema voor Terra kweken hieronder

Bekijk ook onze
andere productlijnen

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.