Kweken op kokos. Duurzaam en hoge opbrengsten.

Wanneer je ervoor kiest om op kokos te kweken, kies je voor duurzaamheid. Je profiteert van een goed in te regelen groeiproces en hoge opbrengsten. Cellmax Coco producten zijn geschikt voor professioneel gebruik.

Hoge opbrengst

De natuurlijke eigenschappen van de kokosnoot zijn geweldig voor het kweken van planten. Kokos houdt goed water vast. Het heeft daardoor precies de juiste buffereigenschappen en is perfect stuurbaar. In combinatie met slim gekozen voedingstoffen kun je met kokos hoge opbrengsten realiseren. Bovendien is Coco potgrond 100% veenvrij en herbruikbaar.

Coco Soilmix 50L

Kokos houdt water vast. Daardoor kun je met kokos duurzaam kweken met weinig water. 100% veenvrij en daardoor goed voor het milieu.

Ook verkrijgbaar op een pallet met 30 of 60 zakken van 50 liter.

Bekijk product

Coco Perlite Mix 50L

Kokos potgrond met perliet voor een luchtige structuur. Dit voorkomt te hoge vochtgehaltes en zorgt voor een perfecte waterbalans. Wortels krijgen altijd voldoende zuurstof.

Ook verkrijgbaar op een pallet met 30 of 60 zakken van 50 liter.

Bekijk product

Voeding voor Coco

Wanneer je op kokos kweekt, is het belangrijk om continu voeding te gebruiken. Cellmax plantenvoedingen voor kokos zijn perfect afgestemd op de eigenschappen van kokos potgronden en substraten.

Cellmax Coco plantenvoedingen worden tijdens de hele levenscyclus van je planten gebruikt. Ze zorgen ervoor dat je planten snel groeien, beter bloeien en meer vruchtopbrengst geven. De producten zijn makkelijk te gebruiken en 100% vrij van giftige stoffen.

Twee eenvoudig te gebruiken plantenvoedingen voor kokos zijn Coco Grow en Coco Bloom.

Coco Grow

Geconcentreerde, tweecomponenten vloeibare kokosmeststof. Speciaal voor de groeifase van je planten.

Gebruik Coco Grow tijdens de vegetatieve fase.

Bekijk product

Coco Bloom

Geconcentreerde, tweecomponenten vloeibare kokosmeststof. Speciaal voor de bloeifase van je planten.

Gebruik Coco Bloom vanaf de bloei- en vruchtdragende fase.

Bekijk product

Herbruikbaar

De Coco potgronden zijn duurzaam in waterverbruik én eenvoudig herbruikbaar: met Cellmax Allzymes kun je wortelmateriaal omzetten in nuttige suikers voor je nieuwe planten. Zo bespaar je kosten en voorkom je onnodig verbruik van grondstoffen.

Cellmax Allzymes

Met Cellmax Allzymes zet je oud wortelmateriaal om in nieuwe, nuttige suikers. Geschikt voor alle soorten grond, maar helemaal ideaal voor Coco. Wanneer je na de oogst Coco potgrond spoelt met Allzymes, kun je de potgrond keer op keer opnieuw gebruiken.

Cellmax Allzymes is de opvolger van de Cellmax Super Enzyme. Na jaren van onderzoek en testen hebben we een enzympreparaat ontwikkeld. Een sterk geconcentreerde enzymenoplossing die de grond levendig en vruchtbaar houdt.

Bekijk product

Additieven geschikt voor Coco

Additieven zijn toevoegingen die je naast meststoffen gebruikt voor het optimaal laten groeien en bloeien van planten. Vaak hebben toevoegingen een bepaalde functie, zoals het stimuleren van wortelgroei of het verbeteren van het bodemleven.

De Cellmax additieven voor algemeen gebruik hebben ruim 20 jaar een uitstekende reputatie. Je kunt ze gebruiken bij alle potgronden, substraten en op de volle grond. Wil je liever biologische additieven gebruiken? Kies dan voor biologische additieven uit onze Bio-lijn.

Additieven

Naast Coco Grow en Coco Bloom kun je Cellmax additieven gebruiken om de ontwikkeling van je planten optimaal te stimuleren.

Cellmax Rootbooster 500ml

Wortelstimulator voor een gezonde groei van de wortels in de beginfase van je plant. Een grotere wortelmassa, meer haarwortels en wortelpunten zorgen voor een betere weerstand en krachtige groei.

Bekijk product

Cellmax Flowerstimulator

Dit natuurlijke voedingssupplement verbetert de opname van voedingsstoffen tijdens de bloeifase. Voor een uitbundige bloei en volle vruchten.

Bekijk product

Cellmax PK-Booster

Cellmax PK booster is een geconcentreerde vloeibare fosfor en kalium booster voor de ontwikkeling van bloemen en fruit. Dit krachtige product garandeert een hogere opbrengst, grotere vruchten en sterkere planten.

Bekijk product

Cellmax PH+

Cellmax pH+ is een professionele pH-regelaar om de pH-waarde van de voedingsoplossing te verhogen.

Bekijk product

Cellmax pH- Bloom

Cellmax pH- Bloom is een professionele pH-regelaar om de pH-waarde van de voedingsoplossing tijdens de bloeiperiode te verlagen.

Bekijk product

Cellmax PH- Grow

Cellmax pH- Grow is een professionele pH-regelaar om de pH-waarde van de voedingsoplossing tijdens de groeiperiode te verlagen.

Bekijk product

Je kunt Cellmax voedingsstoffen gebruiken bij de watergeefbeurt. Volg de dosering op de fles.

Voor professionele kwekers heeft Cellmax diverse  correctievloeistoffen die je kunt gebruiken om de pH- en EC-waarden naar een gewenst niveau te krijgen.

Wil je meer weten over het gebruik van onze producten? Kijk dan op onze kweekwijzer.

Bekijk ook onze
andere productlijnen

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.