Green starts with an idea. Make it grow.


Ontdek de producten

Het beste voor jouw planten

Planten hebben gedurende hun levenscyclus verschillende voedingstoffen nodig. Natuurlijk wil je deze precies afstemmen op de behoeften van je plant. Met Cellmax kun je dat snel, eenvoudig en goed inregelen. Je kunt voor verschillende kweektechnieken kiezen uit diverse productlijnen. Zo kweek je helemaal op jouw manier. Altijd met de beste en zuiverste grondstoffen.

Ontdek onze producten

Gemaakt door professionals

Cellmax werkt nauw samen met ervaren kwekers en wetenschappers. Zo verbeteren we voortdurend onze producten met kennis uit de dagelijkse praktijk. Zodat iedereen kan kweken als een pro. Met het beste resultaat voor je planten.

Ontdek ons verhaal
Cellmax experimenten bij kwekerij

Kweken op iedere schaal

Cellmax brengt professioneel kweken binnen ieders handbereik. Of je thuis in potten kweekt, op je dakterras, in de moestuin of op een akker, Cellmax biedt alles wat je nodig hebt voor fantastische opbrengsten. Zoals bijvoorbeeld in deze voedseltuin, een Urban Farming project waar het hele jaar door groente en fruit wordt gekweekt.

Shop nu

Make it green. Make it grow.

We zien de wereld graag groener worden. Cellmax biedt voor iedere plant in iedere situatie altijd de beste oplossing. Binnen, in de kas en in de buitenlucht.

Ontdek producten

Vier productlijnen

Met de vier productlijnen van Cellmax kun je precies kweken zoals jij dat wilt. Alle productlijnen zijn gericht op duurzaamheid en kweken met hoge opbrengsten. Kies een lijn die bij je past en je kunt meteen beginnen.

100% plantaardig

Wist je dat aan bijna alle potgronden en meststoffen dierlijk restafval wordt toegevoegd? Dat doen we bij Cellmax anders. Al onze producten zijn 100% zuiver plantaardig. Zo maak je met Cellmax producten altijd een bewuste en duurzame keuze.

Culinaire daktuin in London

Voor een 100% biologische culinaire daktuin in het hart van London koos de eigenaar voor de Cellmax Bio-lijn.

Lees meer

Internationale projecten

Nederland scoort hoog in de land- en tuinbouw. Daarom komen internationale klanten bij Cellmax. Niet alleen uit Europa, de V.S. en Canada, maar zelfs uit Tahiti. Daar worden jonge palmbomen gekweekt op de unieke Terra potgrond van Cellmax. Het resultaat: gezondere en sterkere bomen dan op andere grond.

Lees meer

Praktijkgericht onderzoek

Proefcentrum Pamel in België nodigde Cellmax uit om samen te werken in hun onderzoeksproject naar 100% biologische frambozenteelt.

Lees meer

Cellmax potgronden

Meteen aan de slag

Cellmax producten kun je direct gebruiken. Binnen en buiten. We helpen je graag op weg om de juiste producten te kiezen. Zo hebben we speciale producten voor het succesvol kiemen van zaden en het stimuleren van gezonde wortelgroei. Maar ook voor de groei- en bloeifase van je planten kun je kiezen uit speciaal ontwikkelde voedingstoffen.

Bekijk de Cellmax productwijzer

Droog en schoon

Cellmax potgronden zijn natuurlijke producten, speciaal verpakt om het juiste vochtgehalte te bewaren. Bij het verzenden zorgen we voor stevige, droge dozen. Zo komen je producten altijd in prima conditie aan.

Shop nu

Alle prijzen inclusief transport

Onze prijzen zijn altijd inclusief verzendkosten. Door de jaren heen hebben we veel ervaring met transport en logistiek opgedaan. Daardoor kunnen we grote en kleine orders snel en voordelig leveren.

Copyright 2024 © Cellmax Nutrients B.V.